Helmetë

Helmeta mbrojtëse e kokës së Bebes është bërë nga një sfungjer me teknologji të lartë dhe ndihmon në parandalimin e goditjeve të ardhshme në kokën e fëmijës tuaj me një sistem qetësues. Është projektuar për të mbrojtur vendet e ndjeshme në kokën e fëmijës. Mbron kokën e fëmijës tënd nga gungat e vogla dhe bie. I shkon çdo forme në kokë. Mund të rregullohet për kokën e fëmijës tënd në rritje. Gjuri që zvarritet është projektuar për të mbrojtur gjunjët e tu nga fërkimi kur fëmija yt fillon të zvarritet në botën e madhe. SHËNIM: KJO HELMETË NUK MUND TË ZËVËNDËSOJË KURRË MBIKQYRJEN E NJË PRINDI. Ajo nuk garanton mbrojtje kundër gungave të rënda dhe ujëvarave të larta.

15.00

Helmeta mbrojtëse e kokës së Bebes është bërë nga një sfungjer me teknologji të lartë dhe ndihmon në parandalimin e goditjeve të ardhshme në kokën e fëmijës tuaj me një sistem qetësues. Është projektuar për të mbrojtur vendet e ndjeshme në kokën e fëmijës. Mbron kokën e fëmijës tënd nga gungat e vogla dhe bie. I shkon çdo forme në kokë. Mund të rregullohet për kokën e fëmijës tënd në rritje. Gjuri që zvarritet është projektuar për të mbrojtur gjunjët e tu nga fërkimi kur fëmija yt fillon të zvarritet në botën e madhe. SHËNIM: KJO HELMETË NUK MUND TË ZËVËNDËSOJË KURRË MBIKQYRJEN E NJË PRINDI. Ajo nuk garanton mbrojtje kundër gungave të rënda dhe ujëvarave të larta.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Helmetë”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *