Jastek për formësimin e kokës

Përdorim nga lindja. Produkti është projektuar për të mbrojtur fëmijët nga deformimet e shkaktuara nga pozita e tyre gënjeshtare. Ajo është bërë nga një fabrikë e avancuar teknologjie me dizajn dhe vrima anatomike. Ai ofron një gjumë të shëndetshëm dhe të rehatshëm duke mbështetur efektivisht kokën e fëmijës. Kaviteti në mes të jastëkut nuk shkakton ndonjë presion mbi kokën e fëmijës. Kur fëmija juaj fle ose luan në kurrizin e tij, nuk ndodh asnjë deformim në kokë. Jastëku i syve termalë të bebes për bebet që kanë filluar të konfigurojnë kokat e tyre do të korrigjohet shpejt me përdorimin. Ajo e mban kokën e fëmijës tuaj dhe kokën ngrohtë me pëlhurën e saj të veçantë që lejon kalimin e ajrit në 2 veçori të ndryshme.

10.00

Përdorim nga lindja. Produkti është projektuar për të mbrojtur fëmijët nga deformimet e shkaktuara nga pozita e tyre gënjeshtare. Ajo është bërë nga një fabrikë e avancuar teknologjie me dizajn dhe vrima anatomike. Ai ofron një gjumë të shëndetshëm dhe të rehatshëm duke mbështetur efektivisht kokën e fëmijës. Kaviteti në mes të jastëkut nuk shkakton ndonjë presion mbi kokën e fëmijës. Kur fëmija juaj fle ose luan në kurrizin e tij, nuk ndodh asnjë deformim në kokë. Jastëku i syve termalë të bebes për bebet që kanë filluar të konfigurojnë kokat e tyre do të korrigjohet shpejt me përdorimin. Ajo e mban kokën e fëmijës tuaj dhe kokën ngrohtë me pëlhurën e saj të veçantë që lejon kalimin e ajrit në 2 veçori të ndryshme.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Jastek për formësimin e kokës”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *