Jastek për formësimin e kokës

Sindroma e kokës së sheshtë është emri i dhënë për rrafshimin e një pjese të kokës së fëmijës për shkak të presionit në vazhdim në të njëjtën pikë. Koka e fëmijës është e butë dhe fleksibël kur lindin, si rezultat i fëmijës shtrirë në të njëjtin pozicion vazhdimisht me një pikë të vetme presioni zbatohet ndaj rrafshimit të kafkës ndodh. Kafka e foshnjave përbëhet nga disa pjata të eshtrave që qëndrojnë lirshëm. Sa të plakesh, kockat të forcohen gradualisht. Gjatë lindjes dhe gjatë muajve të parë kafkat e tyre janë shumë të buta dhe forma e tyre mund të zëvendësohet nga një presion i butë. Aplikimi i presionit në një seksion të kafkës në foshnjat mund të çojë në një numër sindrome flathead. Jastëku i rrafshët i kokës së Bebes e ndalon kokën e bebes tënde të rrafshohet. I jep fëmijës tënd një gjumë të shëndetshëm dhe të rehatshëm.

9.00

Sindroma e kokës së sheshtë është emri i dhënë për rrafshimin e një pjese të kokës së fëmijës për shkak të presionit në vazhdim në të njëjtën pikë. Koka e fëmijës është e butë dhe fleksibël kur lindin, si rezultat i fëmijës shtrirë në të njëjtin pozicion vazhdimisht me një pikë të vetme presioni zbatohet ndaj rrafshimit të kafkës ndodh. Kafka e foshnjave përbëhet nga disa pjata të eshtrave që qëndrojnë lirshëm. Sa të plakesh, kockat të forcohen gradualisht. Gjatë lindjes dhe gjatë muajve të parë kafkat e tyre janë shumë të buta dhe forma e tyre mund të zëvendësohet nga një presion i butë. Aplikimi i presionit në një seksion të kafkës në foshnjat mund të çojë në një numër sindrome flathead. Jastëku i rrafshët i kokës së Bebes e ndalon kokën e bebes tënde të rrafshohet. I jep fëmijës tënd një gjumë të shëndetshëm dhe të rehatshëm.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Jastek për formësimin e kokës”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *