Dyshek multifunksional

Cilindri i rrumbullakët, i ulur poshtë gjunjëve, e shtyn këmbën e fëmijës drejt abdominalit dhe e lejon fëmijën të marrë pozicionin fetal.

Kështu që fëmija ndjen se është në mitrën e nënës.

Ka një vrimë në kokë që ndalon rrafshimin e kokës.

Pjesa e rrumbullakët ndalon sindromën e kokës së drejtë.

Lëvozhga mund të hiqet dhe të lahet.

Për shkak të spitalit të tij slopping, refleksi nuk ndodh, dhe ajo që fëmija ha nuk e pengon atë duke dalë nga stomaku i tij.

25.00

Cilindri i rrumbullakët, i ulur poshtë gjunjëve, e shtyn këmbën e fëmijës drejt abdominalit dhe e lejon fëmijën të marrë pozicionin fetal.

Kështu që fëmija ndjen se është në mitrën e nënës.

Ka një vrimë në kokë që ndalon rrafshimin e kokës.

Pjesa e rrumbullakët ndalon sindromën e kokës së drejtë.

Lëvozhga mund të hiqet dhe të lahet.

Për shkak të spitalit të tij slopping, refleksi nuk ndodh, dhe ajo që fëmija ha nuk e pengon atë duke dalë nga stomaku i tij.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Dyshek multifunksional”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *