Mbrojtëse e veshëve & Mbulues për sy

Problemi i veshit të lidhur me fëmijën e sapolindur mund të korrigjohet me 3 muajt e parë të masave paraprake të marra.

Grupi i gjumit të Bebes do të ndihmojë të parandalojë veshët e fëmijës tënd, të cilët ende janë për t’u bërë gigëll, nga curling dhe të gabuar.
Shtresa në nivelin e veshit lejon që veshi të qëndrojë si duhet. Mund ta rregullosh madhësinë e fëmijës sipas strukturës së kokës falë klithmës.
Veçoria e grupit të gjumit ishte menduar për foshnjat që kishin vështirësi të binin në gjumë. Nënat mbulojnë fytyrat e fëmijëve të tyre për shumë vjet për të parandaluar që drita të mos vijë dhe të përpiqen të vënë fëmijën e tyre në gjumë. Kjo metodë mund ta bëjë fëmijën të jetë i pafrymë. Banda e gjumit e bebes do ti mbyll syte, hunda dhe goja jote nuk do te mbyllen, duke shkaktuar ndonje rrezik.

10.00

Problemi i veshit të lidhur me fëmijën e sapolindur mund të korrigjohet me 3 muajt e parë të masave paraprake të marra.

Grupi i gjumit të Bebes do të ndihmojë të parandalojë veshët e fëmijës tënd, të cilët ende janë për t’u bërë gigëll, nga curling dhe të gabuar.
Shtresa në nivelin e veshit lejon që veshi të qëndrojë si duhet. Mund ta rregullosh madhësinë e fëmijës sipas strukturës së kokës falë klithmës.
Veçoria e grupit të gjumit ishte menduar për foshnjat që kishin vështirësi të binin në gjumë. Nënat mbulojnë fytyrat e fëmijëve të tyre për shumë vjet për të parandaluar që drita të mos vijë dhe të përpiqen të vënë fëmijën e tyre në gjumë. Kjo metodë mund ta bëjë fëmijën të jetë i pafrymë. Banda e gjumit e bebes do ti mbyll syte, hunda dhe goja jote nuk do te mbyllen, duke shkaktuar ndonje rrezik.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Mbrojtëse e veshëve & Mbulues për sy”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *