Koritë paluese

Falë artikullit të palosur të trupit, vaska e vaskës nuk e çon hapësirën në banjën tuaj
Ka kohë të palosshme pop-up këmbë
Para se të përdoret, hapni këmbët e palosura dhe shtypni poshtë në trupin e butë të vaskës për t’u hapur.
Sigurohu që këmbët të jenë të forta në tokë para se të përdoren.
Mos e lër kurrë fëmijën të qetë në ujë. Gjithmonë bëj një dush nën mbikqyrjen e të rriturve.
Pas përdorimit, zbrajeni ujin në sondë dhe mbulojeni duke shtypur trupin e butë në anën e kundërt dhe lëni këmbët të thahen duke palosur dhe varur.
Me unazën e varur, mund ta varësh rehat në varëse.

39.00

Kategori:

Falë artikullit të palosur të trupit, vaska e vaskës nuk e çon hapësirën në banjën tuaj
Ka kohë të palosshme pop-up këmbë
Para se të përdoret, hapni këmbët e palosura dhe shtypni poshtë në trupin e butë të vaskës për t’u hapur.
Sigurohu që këmbët të jenë të forta në tokë para se të përdoren.
Mos e lër kurrë fëmijën të qetë në ujë. Gjithmonë bëj një dush nën mbikqyrjen e të rriturve.
Pas përdorimit, zbrajeni ujin në sondë dhe mbulojeni duke shtypur trupin e butë në anën e kundërt dhe lëni këmbët të thahen duke palosur dhe varur.
Me unazën e varur, mund ta varësh rehat në varëse.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Koritë paluese”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *