Oturak

Oturaku muzikor, që kemi zhvilluar për ta bërë stërvitjen higjenike më argëtuese dhe më të kuptueshme, ka marrë nota të plota nga pedagogët dhe mjekët. Muzika që luan kur hap kapakun e oturakut e bën fëmijën tënd të mendojë për oturakun dhe dëshiron ta përdorësh. Kjo, nga ana e vet, redukton konsumin e leckës.Është e lehtë të hiqet dhe të pastrohet i brendshmi e bën higjenikën e produktit.Fëmijët që përdorin këtë produkt mund të jenë 3 muaj deri një vit më parë për të marrë trainim banjoje.

20.00

Kategori:

Oturaku muzikor, që kemi zhvilluar për ta bërë stërvitjen higjenike më argëtuese dhe më të kuptueshme, ka marrë nota të plota nga pedagogët dhe mjekët. Muzika që luan kur hap kapakun e oturakut e bën fëmijën tënd të mendojë për oturakun dhe dëshiron ta përdorësh. Kjo, nga ana e vet, redukton konsumin e leckës.Është e lehtë të hiqet dhe të pastrohet i brendshmi e bën higjenikën e produktit.Fëmijët që përdorin këtë produkt mund të jenë 3 muaj deri një vit më parë për të marrë trainim banjoje.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Oturak”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *