Recipeta 30copë

Për shkak të strukturës së saj të hollë anatomike, nuk është e dukshme nga nën rroba, ajo nuk bën zë, ai jep një paraqitje natyrore. Shtresa super absorbuese brenda ndihmon për të mbrojtur thithkën nga irritimi i shkaktuar nga lagështia dhe fërkimi duke absorbuar rrjedhje. Ndihmon që lëkura të thahet dhe ndalon erën e keqe për shkak të sipërfaqes së jashtme të frymëmarrjes. Falë shiritit ngjitës, të ngjitet lehtë në rroba dhe nuk rrëshqet. Me pakon e saj të vetme, të ndihmon ta bartësh lehtë në çantë. Sipërfaqja e jashtme me prova të lëngshme siguron mbrojtje maksimale. Qeliza që përmban është 100% biobozunur. I përshtatshëm për përdorim ditën dhe natën.

Përdorimi: hiqe kapakun e gjirit nga paketa e vet e vetme. Hape ngjitësin mbrapa. Vendose kapakun në lëkurën e të brendshmeve për të mbuluar thithkën. Ndryshoni kalimet pas çdo ushqimi me gji ose si të nevojshme. Mbaje larg nga afrimi i fëmijëve.

Veçoritë: shtresa e sipërme e frymëmarrjes. Ngjitëse. Forma e mirë anatomike. Shtresë absorbuese Super. Pallto e vulosur. Nuk përmban phithalate. Nuk ka agjent me ngjyra.

7.00

Kategori:

Për shkak të strukturës së saj të hollë anatomike, nuk është e dukshme nga nën rroba, ajo nuk bën zë, ai jep një paraqitje natyrore. Shtresa super absorbuese brenda ndihmon për të mbrojtur thithkën nga irritimi i shkaktuar nga lagështia dhe fërkimi duke absorbuar rrjedhje. Ndihmon që lëkura të thahet dhe ndalon erën e keqe për shkak të sipërfaqes së jashtme të frymëmarrjes. Falë shiritit ngjitës, të ngjitet lehtë në rroba dhe nuk rrëshqet. Me pakon e saj të vetme, të ndihmon ta bartësh lehtë në çantë. Sipërfaqja e jashtme me prova të lëngshme siguron mbrojtje maksimale. Qeliza që përmban është 100% biobozunur. I përshtatshëm për përdorim ditën dhe natën.

Përdorimi: hiqe kapakun e gjirit nga paketa e vet e vetme. Hape ngjitësin mbrapa. Vendose kapakun në lëkurën e të brendshmeve për të mbuluar thithkën. Ndryshoni kalimet pas çdo ushqimi me gji ose si të nevojshme. Mbaje larg nga afrimi i fëmijëve.

Veçoritë: shtresa e sipërme e frymëmarrjes. Ngjitëse. Forma e mirë anatomike. Shtresë absorbuese Super. Pallto e vulosur. Nuk përmban phithalate. Nuk ka agjent me ngjyra.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Recipeta 30copë”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *