Qoshe e butë – L

Fshije sipërfaqen me një leckë të lagur dhe lëre të thahet. Hiqe mbrojtësin ngjitës nga sipërfaqja e cepit mbrojtës. Mos e prek adhesivin gjatë kryerjes së këtij procesi. Me kujdes vendos mbrojtësin në qoshe dhe shtype fort. Përdorimi i sipërfaqeve: xhami, Formika, materiali i drurit: poliurethane dhe kasetë. Bebjemi nuk është përgjegjës për ndonjë aksident apo dëm të shkaktuar nga përdorimi i produktit jashtë qëllimit të tij të synuar apo nga përdorimi i papërshtatshëm. Përgjegjësia e bebjemit është e kufizuar vetëm në zëvendësimin e produktit të humbur. KUJDES! Ky produkt nuk zëvendëson mbrojtjen dhe kontrollin e prindërve.

5.00

Fshije sipërfaqen me një leckë të lagur dhe lëre të thahet. Hiqe mbrojtësin ngjitës nga sipërfaqja e cepit mbrojtës. Mos e prek adhesivin gjatë kryerjes së këtij procesi. Me kujdes vendos mbrojtësin në qoshe dhe shtype fort. Përdorimi i sipërfaqeve: xhami, Formika, materiali i drurit: poliurethane dhe kasetë. Bebjemi nuk është përgjegjës për ndonjë aksident apo dëm të shkaktuar nga përdorimi i produktit jashtë qëllimit të tij të synuar apo nga përdorimi i papërshtatshëm. Përgjegjësia e bebjemit është e kufizuar vetëm në zëvendësimin e produktit të humbur. KUJDES! Ky produkt nuk zëvendëson mbrojtjen dhe kontrollin e prindërve.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Qoshe e butë – L”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *