Memë për thithjen e frutave (me rrjetë)

pas muajit4 , fëmija juaj, i cili ka filluar të përdorë rehat duart e tij, tani do të përpiqet të hajë, kafshojë dhe thithë disa gjëra vetë. Bibi Xhem me perime, që do t’ju shërbejë shumë gjatë kësaj kohe, do t’ju pengojë që fëmija juaj të mos gabojë duke gëlltitur, dhe do t’i mundësojë të fitojë shijet dhe aftësinë për të përtypur.Fëmija juaj do të fillojë të hajë duke thithur një pjesë të frutave ose perimeve që ju keni vënë në rrjetë dhe do të ushqehet duke përdorur duart e tij. Gjithashtu ; Nëse nuk të pëlqejnë kruajtësit e dhëmbëve artificiale, ne gjithashtu i ofrojmë fëmijës tënd një gërvishtës dhëmbësh organik me një perime të ftohtë ose fruta të ngrira që i vendos në rrjetë.

6.00

4. pas muajit, fëmija juaj, i cili ka filluar të përdorë rehat duart e tij, tani do të përpiqet të hajë, kafshojë dhe thithë disa gjëra vetë. Bibi Xhem me perime, që do t’ju shërbejë shumë gjatë kësaj kohe, do t’ju pengojë që fëmija juaj të mos gabojë duke gëlltitur, dhe do t’i mundësojë të fitojë shijet dhe aftësinë për të përtypur.Fëmija juaj do të fillojë të hajë duke thithur një pjesë të frutave ose perimeve që ju keni vënë në rrjetë dhe do të ushqehet duke përdorur duart e tij. Gjithashtu ; Nëse nuk të pëlqejnë kruajtësit e dhëmbëve artificiale, ne gjithashtu i ofrojmë fëmijës tënd një gërvishtës dhëmbësh organik me një perime të ftohtë ose fruta të ngrira që i vendos në rrjetë.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Memë për thithjen e frutave (me rrjetë)”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *