Qafore çelibar

Rekomandohet që foshnjat të fillojnë të përdoren gjatë periudhës së lënies me jargë (rreth 4 -5 muaj) ndërsa dhëmbët. Sepse fëmija fillon të jargoset, është e nevojshme që zona e gjoksit të thahet vazhdimisht në mënyrë që fëmija juaj të mos sëmuret. Mendohet se aftësia E Amber-it për të forcuar imunitetin vjen gjithashtu në lojë gjatë dhëmbëve, duke mbrojtur kështu fëmijën tuaj kundër infeksioneve të mundshme. Veçoria më e rëndësishme E Amberit thuhet se është shkatërrimi i dhimbjes. Dhëmbi është i shtypur kundër mishrave të bebes tuaj për të dalë jashtë, dhe kjo shkakton dhimbje. Amber dihet të çlirojë dhimbjen e dhëmbit dhe gjithashtu dhimbjen e veshit. 6, ku prindërit dhe fëmijët e tyre ndryshojnë. duke konsideruar se muaji është periudha e tranzicionit në ushqime të forta, mund të jetë arsyeja e preferuar që nënat të mos përjetojnë problemin e’ refuzimit të ushqimit me bazë dhëmbësh’. Trupi i fëmijës nuk bëhet i dobët ndërsa ai vazhdon të marrë ushqimin e tij dhe është parashikuar gjithashtu se një fëmijë që nuk ka dhimbje dhe vazhdon të hajë rregullisht do të ketë gjithashtu probleme gjumi. Për shkak të këtyre’ dhimbjeve ‘ose urisë’ gjatë natës për shkak të rënies së zgjimit mund të shihen. Ajo mbron gjithashtu fëmijën tonë nga rrjedhja e energjisë negative ndërsa Amber mbledh elektricitet statik. Arsyeja që quhet si ‘ varësja E Dhëmbit Amber ‘është sepse çdo rruazë është e nyjosur’ midis saj dhe prindërit gjejnë një rruazë të vetme që bie rreth në rast të thyerjes së mundshme, foshnja e merr rruazën në gojë/e gëlltit atë dhe rreziku potencial’ mbytës ‘ është ndaluar gjithashtu.

22.00

Rekomandohet që foshnjat të fillojnë të përdoren gjatë periudhës së lënies me jargë (rreth 4 -5 muaj) ndërsa dhëmbët. Sepse fëmija fillon të jargoset, është e nevojshme që zona e gjoksit të thahet vazhdimisht në mënyrë që fëmija juaj të mos sëmuret. Mendohet se aftësia E Amber-it për të forcuar imunitetin vjen gjithashtu në lojë gjatë dhëmbëve, duke mbrojtur kështu fëmijën tuaj kundër infeksioneve të mundshme. Veçoria më e rëndësishme E Amberit thuhet se është shkatërrimi i dhimbjes. Dhëmbi është i shtypur kundër mishrave të bebes tuaj për të dalë jashtë, dhe kjo shkakton dhimbje. Amber dihet të çlirojë dhimbjen e dhëmbit dhe gjithashtu dhimbjen e veshit. 6, ku prindërit dhe fëmijët e tyre ndryshojnë. duke konsideruar se muaji është periudha e tranzicionit në ushqime të forta, mund të jetë arsyeja e preferuar që nënat të mos përjetojnë problemin e’ refuzimit të ushqimit me bazë dhëmbësh’. Trupi i fëmijës nuk bëhet i dobët ndërsa ai vazhdon të marrë ushqimin e tij dhe është parashikuar gjithashtu se një fëmijë që nuk ka dhimbje dhe vazhdon të hajë rregullisht do të ketë gjithashtu probleme gjumi. Për shkak të këtyre’ dhimbjeve ‘ose urisë’ gjatë natës për shkak të rënies së zgjimit mund të shihen. Ajo mbron gjithashtu fëmijën tonë nga rrjedhja e energjisë negative ndërsa Amber mbledh elektricitet statik. Arsyeja që quhet si ‘ varësja E Dhëmbit Amber ‘është sepse çdo rruazë është e nyjosur’ midis saj dhe prindërit gjejnë një rruazë të vetme që bie rreth në rast të thyerjes së mundshme, foshnja e merr rruazën në gojë/e gëlltit atë dhe rreziku potencial’ mbytës ‘ është ndaluar gjithashtu.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Qafore çelibar”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *