Pjatë me vakum

Boshllëku i vogël i ushqimit e vendos bazën në tryezë, duke e ndaluar beben të ngrihet dhe duke e mbushur pjatën. Falë bazës me vakum, qëndron akoma aty ku e vendos dhe të lejon ta ushqesh me lehtësi fëmijën tënd. Kapaku e mban ushqimin të freskët. Për të hequr pjatën me vakum, tërhiqe fort nga pjesa e gomës. Prodhimet e fëmijërisë janë bërë nga materiale të qëndrueshme dhe jo të dëmshme. Mund të lahet në raftin e sipërm të pjatalarëses. E bërë nga polipropilene +TP. Për të hequr pjatën me vakum, tërhiqe fort nga pjesa e gomës. Pastrohu me ujë të nxehtë para se të përdorësh dhe pas çdo përdorimi, shpërlahu tërësisht. Para se t’ia japësh produktin fëmijës tënd, kontrollo produktin për çdo shenjë dëmi. Gjithmonë përdore këtë produkt nën mbikqyrjen e të rriturve

6.00

Boshllëku i vogël i ushqimit e vendos bazën në tryezë, duke e ndaluar beben të ngrihet dhe duke e mbushur pjatën. Falë bazës me vakum, qëndron akoma aty ku e vendos dhe të lejon ta ushqesh me lehtësi fëmijën tënd. Kapaku e mban ushqimin të freskët. Për të hequr pjatën me vakum, tërhiqe fort nga pjesa e gomës. Prodhimet e fëmijërisë janë bërë nga materiale të qëndrueshme dhe jo të dëmshme. Mund të lahet në raftin e sipërm të pjatalarëses. E bërë nga polipropilene +TP. Për të hequr pjatën me vakum, tërhiqe fort nga pjesa e gomës. Pastrohu me ujë të nxehtë para se të përdorësh dhe pas çdo përdorimi, shpërlahu tërësisht. Para se t’ia japësh produktin fëmijës tënd, kontrollo produktin për çdo shenjë dëmi. Gjithmonë përdore këtë produkt nën mbikqyrjen e të rriturve

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Pjatë me vakum”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *